Η περιποίηση των παπουτσιών μας και των τσαντών μας αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα στην καθημερινή μας ζωή. Συχνά, τα αγαπημένα μας αντικείμενα, που μας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση, μπορούν να υποστούν φθορά και καταπόνηση με την πάροδο του χρόνου και την υπερβολική χρήση.

Η εμφάνιση των παπουτσιών και των τσαντών μας αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά μας και τον τρόπο που επιλέγουμε να προβάλλουμε τον εαυτό μας στον κόσμο. Προσφέρουν στυλ και κομψότητα, αναδεικνύοντας την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αισθητική.

Εφόσον πολλές φορές δεν θέλουμε ή δυσκολευόμαστε να αντικαταστήσουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα η αλυσίδα Acropolis Dry Cleaners έρχεται να προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού και επιδιόρθωσης σε υποδήματα και τσάντες.

Καθαρίζουμε και βάφουμε τα παπούτσια σας με βιολογικά προϊόντα και ειδικά καθαριστικά που σκοτώνουν μικρόβια και μύκητες. Έτσι επανέρχονται στην αρχική τους μορφή και φαίνονται σαν καινούρια.

Απομακρύνουμε λεκέδες και μικρόβια σε κάθε είδος τσάντας ανάλογα με το υλικό της χρησιμοποιώντας οικολογικά προϊόντα. Κάνουμε τις τσάντες σας να φαίνονται σαν καινούριες βάφοντας και διορθώνοντας οποιαδήποτε φθορά, γρατζουνιά υπάρχει.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

  1. Να μας τηλεφωνήσετε
  2. Να έρθουμε να παραλάβουμε χωρίς ΚΑΜΙΑ χρέωση (υπηρεσία FREE DELIVERY) τα ρούχα σας
  3. Να ελεγχθούν από την ειδική μονάδα ποιότητας ελέγχου
  4. Και να σας τα παραδώσουμε στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας

Ή ακόμα

  1. Να επισκεφθείτε ένα από τα 10 καθαριστήρια μας σε Λάρνακα, Λευκωσία, Λεμεσό & Παραλίμνι
  2. Να τα παραλάβετε από τα καθαριστήρια μας

Acroplis Dry Cleaners - Services for Shoes and Bags