Υπηρεσίες

Acroplis Dry Cleaners - Washing Machine Icon

Υπηρεσία Πλυντηρίου

Επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος... Αφήστε το πάνω μας! Αναλαμβάνουμε την εβδομαδιαία μπουγάδα σας χρησιμοιώντας βιολογικές, αντιαλλεργικές σκόνες πλυσίματος και μαλακτικά για πεντα...Κάθαρα ρούχα με μια διακριτική μυρωδιά καθαριότητας και φρεσκάδας.

Acroplis Dry Cleaners - Iron Icon

Σιδερωτήριο

Όταν δεν υπάρχει χρόνος, αναλαμβάνουμε το σιδέρωμα της μπουγάδας σας, με τα προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματά μας για ρούχα ατσαλάκωτα, καλοσιδερωμένα, κρεμασμένα και διπλωμένα και όπως πάντα με δωρεάν παραλαβή και παράδοση από το χώρο σας.

Acroplis Dry Cleaners - Sofa Icon

Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέδων

Το έμπειρο συνεργείο μας με τη πολύχρονη τεχνογνωσία του, τα σύχρονα μηχανήματα και τα βιολογικά αντιαλλεργικά καθαριστικά, θα σας καθαρίσει επι τόπου τους καναπέδες σας και θα σας τους παραδώσει πεντα...Κάθαρους!

Acroplis Dry Cleaners - Dry Cleaning

Στεγνοκαθαριστήριο

Στεγνό καθάρισμα και οποιαδήποτε διεργασία καθαρισμού για ένδυση και υφάσματα χρησιμοποιώντας έναν χημικό διαλύτη εκτός του νερού. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό ευαίσθητων ρούχων που δεν μπορούν να αντέξουν τη σκληρή επεξεργασία ενός πλυντηρίου ρούχων και ενός στεγνωτηρίου ρούχων μπορεί επίσης να εξαλείψει το επίμονο πλύσιμο στο χέρι.

Acroplis Dry Cleaners - Carpet Icon

Καθαρισμός & Φύλαξη Χαλιών

Το έμπειρο συνεργείο μας θα έρθει στο χώρο σας να παραλάβει τα χαλιά σας και με τη πολύχρονη τεχνογνωσία του, τα σύχρονα μηχανήματα και τα βιολογικά αντιαλλεργικά καθαριστικά, θα σας τα καθαρίσει και εάν έχετε πρόβλημα χώρου θα σας τα αποθηκεύσουμε στις αποθήκες μας για να σας παραδώσουμε πέντα...Κάθαρα όταν θα τα χρειαστείτε, και όπως πάντα με δωρεάν παραλαβή και παράδοση.

Acroplis Dry Cleaners - Quilts Icon

Καθαρισμός Παπλωμάτων, Κουβερτών, Quilts

Αναλαβάνουμε το καθάρισμα των παπλωμάτων, κουβερτών, σκεπασμάτων, Quilts σας με βιολογικά αντιαλλεργικά καθαριστικά και σας επιστρέφουμε αεροστεγώς συσκευασμένα, για να τα προστατέψουμε απο σκόνες υγρασίες και άλλες ακαθαρσίες, ώστε να τα έχετε πεντα...Κάθαρα!

Acroplis Dry Cleaners - Curtains Icon

Καθαρισμός Κουρτινών

Τα εξειδικευμένα συνεργία μας θα έρθουν στο χώρο σας να ξεκρεμάσουν τις κουρτίνες σας, θα τις καθαρίσουμε με βιολογικά αντιαλλεργικά καθαριστικά, θα τις σιδερώσουμε και θα τις επανατοποθετήσουμε, πεντα...Κάθαρες, με μία διακριτική μυρωδιά καθαριότητας και φρεσκάδας, και όπως πάντα με δωρεάν παραλαβή και παράδοση απο το χώρο σας.

Acroplis Dry Cleaners - Blinds Icon

Καθαρισμός Roller/Roman Blinds

Το συνεργείο μας θα έρθει στον χώρο σας να κατεβάσει τα blinds σας, θα τα καθαρίσουμε στο σύγχρονο εργαστήριο μας και θα τα επανατοποθετήσουμε... πεντα....Κάθαρα, και όπως πάντα με δωρεάν παραλαβή και παράδοση απο το χώρο σας. Ακόμα και αν χρειάζονται επιδιόρθωση το συνεργείο μας θα μεριμνήσει και για αυτό....

Acroplis Dry Cleaners - VIP Services Icon

Υπηρεσίες V.I.P. (Δερμάτινα & Γούνες)

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και το φρεσκάρισμα των Δερμάτινων ειδών σας καθώς και τις γούνες σας χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα βιολογικά αντί-αλλεργικά προϊόντα, δίνοντας τους μια πεντα...Κάθαρη εμφάνισημε μια διακριτική μυρωδιά καθαριότητας και φρεσκάδας.

Acroplis Dry Cleaners - Quilt Icon

Καθαρισμός Στρωμάτων

Το έμπειρο συνεργείο μας θα έρθει στον χώρο σας και με την πολύχρονη τεχνογνωσία του, τα σύγχρονα μηχανήματα και τα βιολογικά αντιαλλεργικά καθαριστικά, θα σας καθαρίσει επί τόπου το στρώμα σας, παραδίνοντας τα Πεντα...Κάθαρα!

Acroplis Dry Cleaners - Shoes Icon

Καθάρισμα Yποδημάτων

Επειδή η εμφάνιση είναι το παν... αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε τα παπούτσια σας με βιολογικά προϊόντα και ειδικά καθαριστηκά που σκοτώνουν μύκητες και μικρόβια κάνοντας τα Πεντα...Κάθαρα!

Acroplis Dry Cleaners - Sewing Machine Icon

Επιδιόρθωση Ενδυμάτων & Υποδημάτων

Η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να επιδιορθώσετε τα χαλασμένα ενδύματα ή υποδήματά σας. Το έμπειρο προσωπικό μας, διορώνει κάθε ατέλεια ή ζημιά που μπορέι να έχουν τα ρούχα ή τα παπούτσια σας.

Acroplis Dry Cleaners - Suitcase Icon

Καθάρισμα Βαλιτσών

Αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε τις ταξιδιωτικές σας βαλίτσες με βιολογικά αντιαλλεργικά καθαριστικά και σας τις επιστρέφουμε πάντα Πεντα...Κάθαρες όταν τις χρειαστείτε, με μια διακριτική μυρωδιά καθαριότητας και φρεσκάδας.

Acroplis Dry Cleaners - Baby Stroller Icon

Καθάρισμα Καροτσιών & Παιδικών Καθισμάτων

Αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε τα παιδικά σας καρότσια και τα παιδικά καθίσματα των αυτοκινήτων σας με βιολογικά αντιαλλεργικά καθαριστικά και σας τα επιστρέφουμε πάντα Πεντα...Κάθαρα!

Acroplis Dry Cleaners - Wedding Icon

Καθαρισμός Νυφικών

Αναλαμβάνουμε να επισφραγίσουμε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας καθαρίζοντας το νυφικό σας με βιολογικά αντιαλλεργικά προϊοντα και να σας το παραδώσουμε πεντα...Κάθαρο και προσεκτικά φυλαγμένο για να συνοδέυει τις πιο γλυκές σας αναμνήσεις.

Acroplis Dry Cleaners - Chair Covers Icon

Ενοικίαση Καλυμμάτων (Καρεκλών & Τραπεζιών)

Αναλαμβάνουμε να σας κάνουμε τα πάρτι και τις δεξιώσεις σας ακόμα πιο λαμπερές, ενοικιάζοντας σας πέντα...Κάθαρα και φρεσκοσιδερωμένα καλύμματα καρεκλών και όπως πάντα με δωρεάν παραλαβή και παράδοση απο το χώρο σας!

Acroplis Dry Cleaners - Bag Cleaning Icon

Καθάρισμα Τσάντας

Καθαρίζουμε με οικολογικά προϊόντα κάθε είδος τσάντας ανάλογα με το υλικό της. Απομακρύνουμε τους λεκέδες, τις βάφουμε και διορθώνουμε οποιαδήποτε φθορά, γρατζουνιά υπάρχει.

Acroplis Dry Cleaners - Pet Service Icon

Υπηρεσία για Κατοικίδια

Κουβέρτες, Κρεβατάκια, Ρούχα ή ότι άλλο χρειάζεται ο αγαπημένος σας φίλος μπορούμε να τα καθαρίσουμε σε ειδικά διαμορφωμένα πλυντήρια για κατοικίδια και να σας τα επιστρέψουμε Πεντά…κάθαρα!

Acroplis Dry Cleaners - Products Icon

Ένα κλίκ και θα ανακαλύψετε τον χώρο της φρεσκάδας! Δείτε τον κατάλογο από διαλεγμένα προιόντα της εταιρείας μας που θα αφήσουν στον χώρο και στα ρούχα σας ένα άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας.

Κατάλογος Προϊόντων

Acroplis Dry Cleaners - Business Care Icon

Αν έχετε εταιρεία, χώρο εστίασης ή ξενοδοχειακή μονάδα, επικοινωνήστε σήμερα με τα Acropolis Business Care Department και ένας λειτουργός εξυπηρέτησης θα κλείσει άμεσα συνάντηση με εσάς, για να καταγράψει τις ανάγκες σας, στο χώρο σας.

Μάθε Περισσότερα