Τα Acropolis Dry Cleaners μπαίνουν στην νέα εποχή τους, με το νέο κατάστημα των Λιβαδιών, της οδού Ζήνωνος Κιτιέως 10 να έχει ανοίξει τις πύλες του, για να υποδεχθεί τους πελάτες του, οι οποίοι εδώ και 50 χρόνια εμπιστεύονται την εταιρεία για ΠΕΝΤΑ… κάθαρες δουλειές!

Το ολοκαίνουργιο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται 50 μέτρα από το παλιό στα Λιβάδια, είναι το μεγαλύτερο κατάστημα Acropolis Dry Cleaners ανά το Παγκύπριο. Η υψηλή αισθητική και αρχιτεκτονική του δόμηση αποτελεί κάτι πρωτοποριακό για τα Κυπριακά δεδομένα, στον χώρο που δραστηριοποιούνται τα Acropolis Dry Cleaners.

Ο πήχης ανέβηκε, οι απαιτήσεις αυξάνονται, με το προσωπικό του καταστήματος να δηλώνει πανέτοιμο, στο να προσφέρει στους πελάτες του μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, με υπηρεσίες όπως: Πλυντηρίου, Σιδερωτήριου Βιολογικού Καθαρισμού Καναπέδων, Στεγνοκαθαριστηρίου, Καθαρισμό, Χαλιών, Παπλωμάτων, Κουβερτών, Στρωμάτων, Quilts, Βαλιτσών, Τσαντών, Καροτσιών-Παιδικών Καθισμάτων, Υποδημάτων, Νυφικών, Κουρτινών, Roller/Roman Blinds, Υπηρεσιών V.I.P. (Δερμάτινα & Γούνες), Επιδιόρθωση Ενδυμάτων & Υποδημάτων, Ενοικίαση Καλυμμάτων (Καρεκλών &; Τραπεζιών), Υπηρεσία για Κατοικίδια, Προϊόντα και Business Care.

Το νέο κατάστημα Acropolis Dry Cleaners, παρέχει επίσης άνετους και δωρεάν χώρους στάθμευσης. Σημειώνεται ότι οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος έχουν διαμορφωθεί με συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 7:30π.μ μέχρι τις 19:00μ.μ, εκτός Τετάρτη και Σάββατο από τις 7:30π.μ μέχρι τις 14:00μ.μ., ενώ την Κυριακή το κατάστημα θα είναι κλειστό όπως και τα υπόλοιπα.