Η ιδέα του ισιώματος των ρούχων είναι πολύ παλιά. Ξεκινά με εργαλεία ισιώματος φτιαγμένα από ξύλο, γυαλί ή μάρμαρο, ενώ η όλη διαδικασία βελτιώθηκε με την προσθήκη της θερμότητας. Έτσι βαριές πέτρες ζεσταίνονται στο τζάκι και χρησιμοποιούνταν για να πιέσουν τα ρούχα. Η πρώτη αναφορά στη χρήση του σίδερου για πλυμένα ρούχα γίνεται τον 17ο αιώνα.

Τα πρώτα σίδερα ζεσταίνονται πάνω σε μια ανοιχτή φωτιά, αλλά οι επόμενες βελτιωμένες εκδόσεις περιλαμβάνουν κούφια σίδερα. Ο Henry W. Seely ( Η.Π.Α.) 1882 εφηύρε το ηλεκτρικό σίδερο, το οποίο ζεσταινόταν από ένα τόξο ηλεκτρισμού. Ο Seely βελτίωσε αυτήν την κατασκευή το 1883 με ένα αρκετά ασφαλέστερο ηλεκτρικό σίδερο χωρίς καλώδια. Το 1926 στη Νέα Υόρκη η εταιρεία στεγνοκαθαρισμού Eldec εισήγαγε στην αγορά το πρώτο σίδερο ατμού.

Σήμερα, η αλυσίδα Acropolis Dry Cleaners, έρχεται να δώσει μια άλλη διάσταση σε αυτό που για πολλές νοικοκυρές φαντάζει ως αγγαρεία. Με την νέα – πρωτοποριακή υπηρεσία σιδερώματος μπορείτε στην στιγμή να έχετε τα ρούχα των αγαπημένων σας προσώπων σιδερωμένα στην εν τέλεια και με τον μικρότερο δυνατό κόστος.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

  1. Να μας τηλεφωνήσετε
  2. Να έρθουμε να παραλάβουμε χωρίς ΚΑΜΙΑ χρέωση (υπηρεσία FREE DELIVERY) τα ρούχα σας
  3. Να τα σιδερώσουν επαγγελματίες πρεσαδόροι
  4. Να ελεγχθούν από την ειδική μονάδα ποιότητας ελέγχου
  5. Και να σας τα παραδώσουμε στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας

Ή ακόμα

  1. Να επισκεφθείτε ένα από τα 10 καθαριστήρια μας σε Λάρνακα, Λευκωσία, Λεμεσό & Παραλίμνι
  2. Να σιδερωθούν τα ρούχα σας από επαγγελματίες πρεσαδόρους
  3. Να τα παραλάβετε από τα καθαριστήρια μας

Και όλα αυτά? Μέσα σε 24 Ώρες ΜΟΝΟ !!!