Σε συνέχεια της τελευταίας μας επικοινωνίας, μέσω της επιστολής με τίτλο: «Εξασφάλιση προϊόντων υπό μορφή χορηγίας» θα θέλαμε κατ΄ αρχάς να σας ευχαριστήσουμε για τα προϊόντα τα οποία μας χορήγησε η εταιρεία σας και κατά δεύτερον να σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα της αιμοδοσίας.

Η αιμοδοσία, διεξήχθη, την Τρίτη, 08/05/2018 και ώρα 18:00 – 21:00 στην Κεντρική Εργοστασιακή μας μονάδα στην Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου
σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Αντιαναιμικό Σύνδεσμο Επαρχίας Λάρνακας – Αμμοχώστου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας (Μεσογειακής Αναιμίας) η οποία γιορτάζεται στις 08/05.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας, παραβρέθηκαν στο χώρο πέραν των 120 ατόμων και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι καταφέραμε και συλλέξαμε 41 φιάλες αίματος. Ένα σημαντικό νούμερο, αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή ήταν η πρώτη αιμοδοσία της εταιρείας μας και ότι αυτό το νούμερο κάθε χρόνο σίγουρα θα αυξάνεται.

Κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της αιμοδοσίας, προσφέρθηκαν σουβλάκια και ποτά (αλκοολούχα και μη). Και γι’ αυτό θα ήθελα μέσα από αυτή την επιστολή να σας ενημερώσω – ευχαριστήσω και προσωπικά.

Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μέσω των social media και των Δελτίων Τύπου προς τα ΜΜΕ έχει ενημερωθεί η κοινή γνώμη ότι η εταιρεία σας στήριξε εμπράκτως αυτή μας την δράση.

Σας ευχαριστώ και πάλι και θεωρώ πως θα υπάρξει και συνέχει σε αυτή μας την συνεργασία, ειδικά για τέτοιου είδους ζωτικής και κοινωνικής σημασίας θέματα.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Ηρακλέους
Γενικός Διευθυντής