Η πατρίδα μας για ακόμα φορά δοκιμάζεται με διαφορετικό τρόπο αυτή την φορά. Τα τελευταία 24ωρα διεξάγονται τιτάνιες προσπάθειες από Πυροσβέστες αλλά και απλούς πολίτες προκειμένου να διασωθεί ότι αυτό είναι απαραίτητο. Μέσα σε αυτή την προσπάθεια δυστυχώς μετράμε δυο αθρώπινες απώλειες αλλά και πολλά στρέμματα καμένης γης.

Ως, εταιρεία θέλουμε να μεταφέρουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των ηρώων που έπεσαν εν ώρα καθήκοντως και να καλέσουμε όποιον μπορεί να μεταβεί στις περιοχές όπου υπάρχουν οι πυρκαγιές και να προσφέρει με κάθε τρόπο την βοήθεια του. Όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα μπρορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους. Γι’ αυτό και εμείς προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ Καθαρισμό των στολών των Πυροσβεστών που συμμετέχουν στην μεγάλη αυτή προσπάθεια. Η κάθε προσφορά είναι μεγάλη στις κρίσιμες ώρες που περνάμε γι’ αυτό καλούμε την κάθε εταιρεία, όπου μπορεί να προσφέρει κάτι, να το κάνει άμεσα.

Ας προσευχηθούμε όλοι για να λήξει άμεσα αυτή η δοκιμασία για την πατρίδα μας και κυρίως να μην χαθούν άλλες ζωές. Η πολιτεία καθώς και οι αρμόδιοι καλούνται να σχεδιάσουν καλύτερα την οργανωτική δόμη προκειμένου να μην έχουμε στο μέλλον παρόμοια δυσάρεστα γεγονότα.

Με εκτίμηση,

Acropolis Dry Cleaners