Γιατί Acropolis Dry Cleaners

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1975 από μια οικογένεια. Όραμα της οικογένειας αυτής, ήταν να μεταφέρει στον κόσμο το πώς μπορεί να καθαρίζει επαγγελματικά – αποτελεσματικά τα ρούχα του. Με το πέρασμα του χρόνου και τον εκσυγχρονισμό των τεχνολογιών η εταιρεία μας δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει και να μεγαλώσει.

Αρκετά υποκαταστήματα, απασχόληση και εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού, νέες εγκαταστάσεις, 18 και πλέον υπηρεσίες, οικολογική συνείδηση είναι από τα πράγματα που άλλαξαν προκειμένου οι δουλειές μας να είναι πενταΚΑΘΑΡΕΣ.

Σήμερα, 40 και πλέον χρόνια μετά, το όραμα μας για ένα καθαρό μέλλον γιγαντώνεται, και με υπερσύγχρονες μεθόδους επιθυμούμε να δώσουμε στον καταναλωτή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με μια κοστολόγηση προσιτή για όλα τα βαλάντια.

Εμπιστευτείτε την μεγαλύτερη αλυσίδα καθαριστηρίων παγκύπρια και κάντε την καθαριότητα μια απλή καθημερινή διαδικασία για εσάς.

Acropolis Dry Cleaners - The owners

Μερικοί από τους εταιρικούς μας πελάτες

Δείτε Περισσότερους

Μερικοί εταιρικοί μας πελάτες

Οι υπηρεσίες μας

Γνωρίστε μερικούς από τους εταιρικούς μας πελάτες

Οι υπηρεσίες μας
Οικογενειακή Επιχείρηση

Η Διεύθυνση

Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings, add animations, add shape dividers, increase engagement with call to action and more. Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings, add animations, add shape dividers, increase engagement with call to action and more.